nieuws

De Klop Groep kiest voor Nocore

Geen categorie

De Klop Groep uit Maarssen heeft voor haar ICT gekozen voor Nocore. De Klop Groep is een facilitaire dienstverlener die zich vooral toelegt op het schoonhouden van kantoren en bedrijfsgebouwen. Voor 2013 legt het bedrijf de prioriteit bij het optimaliseren van managementinformatie. De Klop Groep wil dit met de branchesoftware van Nocore realiseren. In de […]

De Klop Groep uit Maarssen heeft voor haar ICT gekozen voor Nocore.

De Klop Groep is een facilitaire dienstverlener die zich vooral toelegt op het schoonhouden van kantoren en bedrijfsgebouwen. Voor 2013 legt het bedrijf de prioriteit bij het optimaliseren van managementinformatie. De Klop Groep wil dit met de branchesoftware van Nocore realiseren. In de afgelopen jaren verzorgde Nocore reeds de salarisverwerking voor het personeel van De Klop Groep. "Gezien de solide samenwerking is de keuze voor Nocore gemakkelijk", aldus Rob Wennekes van De Klop Groep. Op de foto van links naar rechts: Rob Wennekes, Fred Wennekes (directie De Klop Groep), Mark Dekker (customer accountmanager bij Nocore).

Reageer op dit artikel