nieuws

Dienstverlening met een ‘wow’-effect

Geen categorie

Facilitair dienstverlener Facilicom gaat voor hostmanship. Ruim 10.000 medewerkers worden de komende twee jaar getraind zodat ze – in hostmanshipterminologie – andere mensen het gevoel kunnen geven dat ze zeer welkom zijn. Een gesprek met Geert van de Laar, concerndirecteur facilitaire bedrijven Nederland, over de achtergronden van deze keuze en de concretisering in de dagelijkse praktijk.

Facilitair dienstverlener Facilicom gaat voor hostmanship. Ruim 10.000 medewerkers worden de komende twee jaar getraind zodat ze – in hostmanshipterminologie – andere mensen het gevoel kunnen geven dat ze zeer welkom zijn. Een gesprek met Geert van de Laar, concerndirecteur facilitaire bedrijven Nederland, over de achtergronden van deze keuze en de concretisering in de dagelijkse praktijk.

Reageer op dit artikel