nieuws

Doe mee aan het Security Management onderzoek 2012

Geen categorie

Als security professional willen wij u zo goed mogelijk informeren over de laatste ontwikkelingen. En op een manier die aansluit bij uw informatiebehoefte. Daarom willen wij u graag een aantal vragen stellen over Security Management, onze gratis e-mailnieuwsbrief en onze social media. Het beantwoorden van deze vragen kost u een paar minuten. Bij voorbaat dank […]

Als security professional willen wij u zo goed mogelijk informeren over de laatste ontwikkelingen. En op een manier die aansluit bij uw informatiebehoefte. Daarom willen wij u graag een aantal vragen stellen over Security Management, onze gratis e-mailnieuwsbrief en onze social media. Het beantwoorden van deze vragen kost u een paar minuten. Bij voorbaat dank voor het invullen. Klik hier voor de enquête

Reageer op dit artikel