nieuws

Eurest zet 5 miljoenste gast in het zonnetje

Geen categorie

Vorige week werd de 5 miljoenste gast van één van de Eurest-locaties aan de VU Amsterdam in het zonnetje gezet. De persoon ontving een diner voor vier personen op een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam en een slagroomtaart voor dertig personen. De 5 miljoenste bezoeker was tevens aanleiding voor verschillende acties die Eurest samen met […]

Vorige week werd de 5 miljoenste gast van één van de Eurest-locaties aan de VU Amsterdam in het zonnetje gezet. De persoon ontving een diner voor vier personen op een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam en een slagroomtaart voor dertig personen.

De 5 miljoenste bezoeker was tevens aanleiding voor verschillende acties die Eurest samen met leveranciers op diverse locaties van de VU heeft opgezet.
Zo werden de gasten getrakteerd op gratis stroopwafels, ijs en culinaire kaasbitterballen.

Sinds 1 september 2008 verzorgt Eurest de catering op de VU Amsterdam voor dagelijks bijna 8500 gasten. Eurest werkt bij de VU volgens de Campus-formule. Deze formule is speciaal gericht op de onderwijsmarkt. De Vrije Universiteit Amsterdam telt bijna 24.500 studenten en 4.600 medewerkers.

Reageer op dit artikel