nieuws

Filminstituut EYE tekent contract met King over sanitair

Geen categorie

King Nederland heeft een contract over sanitair gegund gekregen van EYE, het nieuwe nationale filminstituut aan de IJ-oever in Amsterdam. EYE opende onlangs haar nieuwbouwpand voor publiek. King levert de komende jaren RVS-dispensers, inclusief bijbehorende dienstverlening voor EYE. Het filminstituut zegt dé ambassadeur van filmcultuur in Nederland te zijn. "We beschouwen film in de meest […]

King Nederland heeft een contract over sanitair gegund gekregen van EYE, het nieuwe nationale filminstituut aan de IJ-oever in Amsterdam.

EYE opende onlangs haar nieuwbouwpand voor publiek. King levert de komende jaren RVS-dispensers, inclusief bijbehorende dienstverlening voor EYE. Het filminstituut zegt dé ambassadeur van filmcultuur in Nederland te zijn. "We beschouwen film in de meest brede zin van het woord: film als kunst, cultuur, amusement en als fundament van onze eigentijdse beeldcultuur." Daarnaast wil EYE zowel fysiek als virtueel een inspirerende ontmoetingsplaats zijn, voor jong en oud, voor publiek en professionals.

King Nederland is leverancier van facilitaire verbruiksartikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, tableware, semi-medische en medische verbruiksartikelen. King richt zich op de overheid, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, schoonmaakbranche en industrie. King maakt onderdeel uit van Bunzl plc. Bunzl is wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. Voor meer informatie: www.king.nl  

Reageer op dit artikel