nieuws

Finalisten EuroSkills op ISSA/Interclean

Geen categorie

Van 8 tot en met 11 mei is ISSA/Interclean het podium van vakmanschap met demonstraties van het schoonmaakteam van Hago dat Nederland op EuroSkills 2012 vertegenwoordigt. Schoonmakers Anne de Bruyne, Brian Timmerman en Henriët van der Heiden tonen hun vakmanschap en trainen hun vaardighedenin aanloop naar de grote finale in Spa, Belgie. Eerder was het […]

Van 8 tot en met 11 mei is ISSA/Interclean het podium van vakmanschap met demonstraties van het schoonmaakteam van Hago dat Nederland op EuroSkills 2012 vertegenwoordigt. Schoonmakers Anne de Bruyne, Brian Timmerman en Henriët van der Heiden tonen hun vakmanschap en trainen hun vaardighedenin aanloop naar de grote finale in Spa, Belgie.

Eerder was het team al te zien op de Vakbeurs Facilitair en SkillsMasters. Tijdens ISSA/Interclean strijdt het team tegen schoonmaakteams uit Hongarije, Oostenrijk en Arcus College. Op het programma staat cleanroomreiniging, strippen en conserveren, het schoonmaken van een intensive care kamer en het kristalliseren van een marmervloer. Onderdelen waar de talenten ook in Spa op worden beoordeeld.

Programma
De wedstrijden vinden plaats van dinsdagmiddag tot en met donderdagochtend, waarna de prijsuitreiking volgt op donderdagmiddag. Op vrijdag geeft het team een demonstratie voor de bezoekers van dit vakevenement. ISSA/Interclean is van 8 tot en met 11 mei dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. ISSA/Interclean is één van de podia waar Hago's Skillsteam haar talenten toont ter voorbereiding op de finale. Op het programma staat verder op 28 juni ook nog een trainingssessie bij De Jong Tours voor het reinigen van een touringcar. Dit vereist namelijk zeer specifiek vakmanschap, dat de juiste training en aansturing vereist. Het reinigen van de touringcar is wellicht zelfs een van de moeilijkste onderdelen van EuroSkills.

Reageer op dit artikel