nieuws

FNV organiseert talkshow over ‘Help!? De hulp’

Geen categorie

Vakbond van Schoonmakers FNV Bondgenoten organiseert onder de naam ‘Help?! De hulp' een talkshow voor huishoudelijk hulpen en de mensen die een hulp in huishouding hebben. Gespreksonderwerp is de relatie tussen hen en hun schoonmaak­ster. Welke wetten en regels zijn van toepassing als je iemand betaalt om je huis schoon te maken of om op […]

Vakbond van Schoonmakers FNV Bondgenoten organiseert onder de naam ‘Help?! De hulp' een talkshow voor huishoudelijk hulpen en de mensen die een hulp in huishouding hebben.

Gespreksonderwerp is de relatie tussen hen en hun schoonmaak­ster. Welke wetten en regels zijn van toepassing als je iemand betaalt om je huis schoon te maken of om op de kinderen te passen? "De schoonmakers van particulieren huishoudens sluiten zich bij ons aan", zegt Rebecca Pabon van de Vakbond van Schoonmakers. "Tijdens deze thema-avond gaan we het daarom hebben over hoe zorg en het huishouden kan worden uitbesteed zonder dat dit ten koste gaat van andermans rechten."

Wat? Thema-avond voor werkgevers en huishoudelijk werkers over arbeidsrelaties in huis
Wanneer? Donderdag 10 mei, 19.00 uur
Waar? Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Reageer op dit artikel