nieuws

Frag Holland brengt temperatuur onder controle

Geen categorie

Schoonmaakgroothandel Frag Holland in Goirle had door de grote vliesgevel moeite de temperatuur onder controle te houden. Luna Glass Tinting voorzag het bedrijfspand van glasfolie (het zogeheten Solar Gard type Sterling 20). Het folie werd op de ramen geplaats om de brandende en hinderlijke zonnestralen de reduceren. "Door de folie te plaatsen wordt de temperatuur beheersbaar", […]

Schoonmaakgroothandel Frag Holland in Goirle had door de grote vliesgevel moeite de temperatuur onder controle te houden.
 
Luna Glass Tinting voorzag het bedrijfspand van glasfolie (het zogeheten Solar Gard type Sterling 20). Het folie werd op de ramen geplaats om de brandende en hinderlijke zonnestralen de reduceren. "Door de folie te plaatsen wordt de temperatuur beheersbaar", aldus Marita van Ginkel van Frag Holland. "Een mooie bijkomstigheid is dat er in de kosten voor airco aanzienlijk wordt bespaard."
 

Reageer op dit artikel