nieuws

Ggz- instellingen continueren samenwerking GGZ Ecademy

Geen categorie

De samenwerking van de GGZ Ecademy waarin veertien ggz-instellingen e-learning content ontwikkelen,  wordt gecontinueerd. Dat heeft de stuurgroep van de GGZ Ecademy afgelopen week besloten. Tijdens een bijeenkomst op 13 juni in Den Dolder worden de eerste drie e-learning modulen van de GGZ Ecademy gepresenteerd. Geïnteresseerde, nog niet deelnemende ggz-instellingen kunnen die middag terecht voor […]

De samenwerking van de GGZ Ecademy waarin veertien ggz-instellingen e-learning content ontwikkelen,  wordt gecontinueerd. Dat heeft de stuurgroep van de GGZ Ecademy afgelopen week besloten. Tijdens een bijeenkomst op 13 juni in Den Dolder worden de eerste drie e-learning modulen van de GGZ Ecademy gepresenteerd. Geïnteresseerde, nog niet deelnemende ggz-instellingen kunnen die middag terecht voor informatie over mogelijke toetreding tot de GGZ Ecademy.

In de GGZ Ecademy werken veertien ggz-instellingen samen om in tijden van krimpende budgetten effectieve antwoorden te vinden op de grote veranderingen in de ggz en de daarbij behorende opleidingsvragen. Met de gemeenschappelijke ontwikkeling van e-learning maken we betaalbare opleidingsprogramma's op maat voor de ggz.

De GGZ Ecademy is gestart als project met een looptijd tot 1 januari 2013. In deze periode was het doel vijf e-learning modulen te ontwikkelen. Inmiddels zijn er negen modulen in de maak, waarvan de eerste al voor de zomervakantie beschikbaar komen voor gebruik. De samenwerking werpt dus z'n vruchten af.

Reageer op dit artikel