nieuws

Golfdag voor de schoonmaak op schoonmaakmarkt ISSA/Interclean

Geen categorie

De vijfde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak georganiseerd door Nocore en waar Service Management exclusief mediapartner van is, vindt plaats op maandag 17 september. De organisatoren van de golfdag zijn met een golfkooi aanwezig op de schoonmaakmarkt op 9 mei tijdens de ISSA/Interclean.  Softwareleverancier Nocore is initiatiefnemer en organisator van dit sportevenement, dat inmiddels is […]

De vijfde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak georganiseerd door Nocore en waar Service Management exclusief mediapartner van is, vindt plaats op maandag 17 september. De organisatoren van de golfdag zijn met een golfkooi aanwezig op de schoonmaakmarkt op 9 mei tijdens de ISSA/Interclean. 

Softwareleverancier Nocore is initiatiefnemer en organisator van dit sportevenement, dat inmiddels is verworden tot hét netwerkevenement van de schoonmaakbranche. De deelnemersgroep (golfers en niet-golfers) betreft een gevarieerd gezelschap van schoonmaakbedrijven, productleveranciers, intermediairs, adviseurs, opleidings- en branche instituten. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de drie cosponsors. Dat zijn CWS, Unit4 en Piecom Cleaning Products. Daarnaast kent de Nationale Golfdag voor de Schoonmaak meerdere ambassadeurs. Dat zijn Avodesch, Masterkey Plus, Van der Windt Verpakkingen, Amsterdam RAI, ISSA/Interclean, Spectro, CleanJack en i8 Business Solutions. Opgeven voor de dag kan via www.schoonmaakgolfdag.nl.

Uitdagend
Sales- en marketingmanager Chris van den Berg van Nocore: "Het enthousiasme onder bedrijven om zich weer als cosponsor of ambassadeur aan dit evenement te verbinden, is groot. Maar ook aan belangstelling van deelnemers, clinicers en baanspelers, ontbreekt het niet. Vorig jaar namen 185 personen aan de golfdag deel." Plaats van handeling is deze keer het Rijk van Nunspeet. "Uit eigen ervaring weet ik dat dat een heel uitdagende golfbaan is", aldus Van den Berg. Het recept voor de vijfde schoonmaakgolfdag is hetzelfde als dat voor de voorgaande edities. Golfers en niet-golfers (dus handicappers en clinicers) zijn van harte welkom. Wie een voorschot wil nemen op de golfdag, kan zich op de Schoonmaakmarkt 9 mei in de Europahal tijdens de ISSA/Interclean melden. Daar staat een golfkooi met een sensormat om de swing te oefenen. Natuurlijk kunnen belangstellenden zich daar ook opgeven voor de golfdag.

Reageer op dit artikel