nieuws

Gom ZorgSupport start bij GGZ inGeest

Geen categorie

Gom ZorgSupport wordt de nieuwe schoonmaakpartner van GGZ inGeest. Deze instelling helpt mensen die psychische hulp nodig hebben van alle leeftijden, ongeacht hun culturele achtergrond.   De dienstverlening van GGZ inGeest is divers: van crisisopvang tot langdurige behandeling en van een gesprek met een psycholoog of psychiater tot een zelfhulpcursus via internet. GGZ inGeest heeft […]

Gom ZorgSupport wordt de nieuwe schoonmaakpartner van GGZ inGeest. Deze instelling helpt mensen die psychische hulp nodig hebben van alle leeftijden, ongeacht hun culturele achtergrond.
 
De dienstverlening van GGZ inGeest is divers: van crisisopvang tot langdurige behandeling en van een gesprek met een psycholoog of psychiater tot een zelfhulpcursus via internet. GGZ inGeest heeft verschillende locaties in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Bennebroek. Op 2 juli start Gom ZorgSupport met de schoonmaak op 18 locaties. Het bijzondere aan deze gunning is volgens het schoonmaakbedrijf dat bij de beoordeling de prijs geen enkele rol speelde. GGZ inGeest hanteerde de theorie van prestatieinkoop. "Bij deze vorm van aanbesteden ligt de focus op de kwaliteit van de dienstverlening en in hoeverre een schoonmaakbedrijf meedenkt over toekomstige kansen van de schoonmaakorganisatie", aldus Gom ZorgSupport. Op deze punten wist het bedrijf zich te onderscheiden volgens GGZ inGeest.

Reageer op dit artikel