nieuws

Hago gaat schoonmaken voor provincie Limburg

Geen categorie

Hago/Vebego gaat de schoonmaak verrichten voor de provincie Limburg. Dat meldt de website Wij Limburg. Vier andere bedrijven grepen mis bij de belangrijkste kavel. Het gaat om een opdracht met een waarde van 1,5 miljoen euro. De opdracht loopt vier jaren. Asito wist een kleinere opdracht binnen te halen van de provinciale overheid. Het gaat […]

Hago/Vebego gaat de schoonmaak verrichten voor de provincie Limburg. Dat meldt de website Wij Limburg.

Vier andere bedrijven grepen mis bij de belangrijkste kavel. Het gaat om een opdracht met een waarde van 1,5 miljoen euro. De opdracht loopt vier jaren. Asito wist een kleinere opdracht binnen te halen van de provinciale overheid. Het gaat om een opdracht voor vier jaar glasbewassing ter waarde van 172.248 euro.

Reageer op dit artikel