nieuws

Hako introduceert nieuwe veegzuigmachine

Geen categorie

Leverancier Hako heeft een nieuwe veegzuigmachine geïntroduceerd. Dat is de Hako-Jonas 800 E, naar zeggen van het bedrijf vooral geschikt om het stofvrij reinigen van kleine en middelgrote oppervlakken. Door een zogeheten over-de-kop-systeem wordt de vuilvergaarbak maximaal gevuld. Hierdoor kan men volgens Hako zonder onderbrekingen werken en heeft men altijd een veegvermogen. "Het filter kan tussendoor […]

Leverancier Hako heeft een nieuwe veegzuigmachine geïntroduceerd. Dat is de Hako-Jonas 800 E, naar zeggen van het bedrijf vooral geschikt om het stofvrij reinigen van kleine en middelgrote oppervlakken.
 
Door een zogeheten over-de-kop-systeem wordt de vuilvergaarbak maximaal gevuld. Hierdoor kan men volgens Hako zonder onderbrekingen werken en heeft men altijd een veegvermogen. "Het filter kan tussendoor gemakkelijk leeg- en schoongeschud worden", aldus Hako in een persbericht. "Het filter heeft sterke stofbinding en is vanaf de schone zijde snel en eenvoudig toegankelijk." De Hako-Jonas 800 E kent een compacte afmeting van een loopmachine en volgens de leverancier "het comfort en het vermogen" van een zitmachine. De Hako-Jonas 800 heeft een batterij met een looptijd tot wel 3,5 uur en een geïntegreerde lader. Ook kent het een robuuste constructie.

Reageer op dit artikel