nieuws

Heineken Music Hall en Ziggo Dome kiezen voor Effektief Groep

Geen categorie

Heineken Music Hall (HMH) en de nieuwe Amsterdamse concertlocatie Ziggo Dome hebben beiden hun schoonmaakwerkzaamheden ondergebracht de Effektief Groep. HMH werkt al vijf jaar met Effektief Groep voor de reguliere- en evenementen schoonmaak en heeft het contract met minimaal drie jaar verlengd. Ziggo Dome opent in juni haar deuren naast de Amsterdam Arena en kiest […]

Heineken Music Hall (HMH) en de nieuwe Amsterdamse concertlocatie Ziggo Dome hebben beiden hun schoonmaakwerkzaamheden ondergebracht de Effektief Groep.

HMH werkt al vijf jaar met Effektief Groep voor de reguliere- en evenementen schoonmaak en heeft het contract met minimaal drie jaar verlengd. Ziggo Dome opent in juni haar deuren naast de Amsterdam Arena en kiest ook voor Effektief Groep. Op de concertlocatie met 50.000 vierkante meter aan publieksruimten, podia en restaurants wordt zeven dagen per week door Effektief Groep gewerkt. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Effektief Groep ook de handyman, stand by diensten, glasbewassing en sanitaire voorzieningen. Tezamen vertegenwoordigen de contracten een jaarwaarde van minimaal 1,5 miljoen euro. Effektief Groep is van oorsprong een Gronings schoonmaakbedrijf. Inmiddels is de groep vertegenwoordigd in Groningen, Drenthe, Utrecht en groot Amsterdam. Effektief Groep wil een vooraanstaande speler zijn in de eventbranche.

Reageer op dit artikel