nieuws

Hijman feliciteert Burgermeester met 5-jarig bestaan

Geen categorie

Hijman Schoonmaakartikelen, dealer van professionele reinigingsproducten en machines voor de professionele schoonmaak, feliciteert zijn opdrachtgever hamburgerketen Burgermeester.  In de lente van 2007 werd het eerste Burgermeester hamburgerrestaurant geopend in de Albert Cuypstraat 48 in Amsterdam. Al snel volgde er nog twee nieuwe restaurants (Elandgracht 130 en Plantage Kerklaan 37) en een heuse productiekeuken, weer in […]

Hijman Schoonmaakartikelen, dealer van professionele reinigingsproducten en machines voor de professionele schoonmaak, feliciteert zijn opdrachtgever hamburgerketen Burgermeester. 

In de lente van 2007 werd het eerste Burgermeester hamburgerrestaurant geopend in de Albert Cuypstraat 48 in Amsterdam. Al snel volgde er nog twee nieuwe restaurants (Elandgracht 130 en Plantage Kerklaan 37) en een heuse productiekeuken, weer in Amsterdam. "Hijman is vanaf dag één één van onze trouwe leveranciers", aldus Justus de Nijs, medeoprichter en eigenaar van Burgermeester. "We vieren dus niet alleen ons vijfjarig bestaan maar ook onze vijfjarige samenwerking." Het is mooi om vanaf het begin de groei van een concept als Burgermeester te zien, constateert Peter Bron, marketing- en communicatiemanager van Hijman.

Reageer op dit artikel