nieuws

HydraGroup genomineerd voor ondernemersprijs Den Haag

Geen categorie

De gemeente Den Haag heeft de HydraGroup (schoonmaak- en glazenwassersbedrijf) genomineerd voor de Zilveren Ooievaar, de jaarlijkse ondernemersprijs. Het is daarmee één van de drie ondernemingen die meedingen.  De andere bedrijven zijn: Meeuwisse Nederland B.V (grond-, water- en wegenbouw) en Wilkohaag Metaal (recycling, afvalverwerking en autodemontage). De jury, onder leiding van wethouder Henk Kool (Economie) […]

De gemeente Den Haag heeft de HydraGroup (schoonmaak- en glazenwassersbedrijf) genomineerd voor de Zilveren Ooievaar, de jaarlijkse ondernemersprijs. Het is daarmee één van de drie ondernemingen die meedingen. 

De andere bedrijven zijn: Meeuwisse Nederland B.V (grond-, water- en wegenbouw) en Wilkohaag Metaal (recycling, afvalverwerking en autodemontage). De jury, onder leiding van wethouder Henk Kool (Economie) van Den Haag, selecteerde de genomineerden uit 23 inzendingen. De Zilveren Ooievaar is bedoeld om het ondernemerschap in Den Haag te stimuleren. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan een bedrijf dat zich onderscheidt door uitzonderlijk ondernemerschap en verdiensten voor de stad Den Haag.

Over de HydraGroup
Hydragroup is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf aan de Juliana van Stolberglaan. Er werken 18 mensen. Directeur/eigenaar Ian Smeyers heeft naast zijn bedrijf ook de Stichting Nelis opgericht. Deze stichting biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding en een baan als schoonmaker/glazenwasser. De eerste groep van 16 jongeren is in opleiding en heeft inmiddels werk. Ian Smeyers is de kleinzoon van de legendarische Haagse glazenwasser Nelis, bijgenaamd ‘de zingende glazenwasser'. De drie bedrijven presenteren zich binnenkort uitgebreid aan de jury. Op 20 juni wordt de winnaar bekendgemaakt. De Zilveren Ooievaar 2012 wordt uitgereikt tijdens het OndernemersPlein. Dit tweedaagse MKB-evenement wordt op 19 en 20 juni georganiseerd op het Plein in het centrum van Den Haag.

Reageer op dit artikel