nieuws

Isala klinieken zetten Polikliniek Heerde definitief voort

Geen categorie

De Isala klinieken zijn in april 2010 gestart met een pilot voor een buitenpoli in Heerde. Deze pilot zou na twee jaar geëvalueerd worden. Op grond van positieve adviezen van de adviesorganen heeft Isala definitief besloten de polikliniek in Heerde voort te zetten. De polikliniek startte met zes specialismen, inmiddels zijn er twaalf specialismen vertegenwoordigd. […]

De Isala klinieken zijn in april 2010 gestart met een pilot voor een buitenpoli in Heerde. Deze pilot zou na twee jaar geëvalueerd worden. Op grond van positieve adviezen van de adviesorganen heeft Isala definitief besloten de polikliniek in Heerde voort te zetten. De polikliniek startte met zes specialismen, inmiddels zijn er twaalf specialismen vertegenwoordigd.

Direct vanaf de start is de polikliniek in Heerde toegerust met een diagnostisch centrum voor bloed- en röntgenonderzoek. De wensen van de Heerdese huisartsen hebben bij de opzet van de polikliniek een belangrijke rol gespeeld. Met de vestiging van de polikliniek in locatie Wendhorst van Viattence is ook samenwerking tussen het ziekenhuis en de ouderenzorg geborgd.

Reageer op dit artikel