nieuws

IT-professional heeft liever sturing dan vrijheid

Geen categorie

IT-professional heeft liever sturing dan vrijheid

Op de vraag of zij in hun werk het liefst worden gestuurd, ondersteund of vrijgelaten, antwoord maar liefst 58 procent van de IT-studenten dat zij het liefst worden ondersteund.

Een derde van de IT-ers wordt bij voorkeur vrijgelaten bij de uitvoering van hun taken en 10 procent geeft aan graag gestuurd te worden. Dit blijkt uit onderzoek van IT-detacheerder Neomax onder 940 IT-studenten. 

Uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat de toekomstige IT'er weinig ziet in Het Nieuwe Werken en maar liefst 41 procent een vaste werkplek op kantoor wil. Dit sluit goed aan bij het feit dat zij in hun werk graag ondersteund willen worden.

Uit eerder onderzoek bleek reeds dat IT-ers niet malen om Het Nieuwe Werken.

Reageer op dit artikel