nieuws

Kamervragen over fiscale behandeling HNW

Geen categorie

Tijdens het Algemeen Overleg Arbo-onderwerpen van 7 maart 2012 heeft het Kamerlid mevrouw Sterk vragen gesteld over het fiscale regime voor Het Nieuwe Werken. De vragen van Sterk waren: "Hoe verhouden de verstrekkingen voor de thuiswerkplek zich tot de werkkostenregeling? Hoe voorkomen we dat de verstrekking op de werkplek onbelast is terwijl exact dezelfde verstrekking […]

Tijdens het Algemeen Overleg Arbo-onderwerpen van 7 maart 2012 heeft het Kamerlid mevrouw Sterk vragen gesteld over het fiscale regime voor Het Nieuwe Werken. De vragen van Sterk waren: "Hoe verhouden de verstrekkingen voor de thuiswerkplek zich tot de werkkostenregeling? Hoe voorkomen we dat de verstrekking op de werkplek onbelast is terwijl exact dezelfde verstrekking op de thuiswerkplek wel belast is?".

Deze vragen zijn nu, mede namens de staatssecretaris van Financiën, door  de staatssecretaris van Sociale Zaken beantwoord.

KLIK HIER om het pdf-document te downloaden.

Reageer op dit artikel