nieuws

Kimberly-Clark introduceert healthy workplace project

Geen categorie

Kimberly-Clark Professional introduceert tijdens de ISSA/Interclean het healthy workplace project. Dat is volgens de leverancier een "compleet nieuwe benadering die verder gaat dan het schoonhouden van mensen en omgevingen." Het project is ontwikkeld om ziekte en het verzuim in kantoren te verminderen en werknemers te motiveren. Daardoor stijgt volgens Kimberly-Clark de productiviteit. "Het programma omvat […]

Kimberly-Clark Professional introduceert tijdens de ISSA/Interclean het healthy workplace project. Dat is volgens de leverancier een "compleet nieuwe benadering die verder gaat dan het schoonhouden van mensen en omgevingen."

Het project is ontwikkeld om ziekte en het verzuim in kantoren te verminderen en werknemers te motiveren. Daardoor stijgt volgens Kimberly-Clark de productiviteit. "Het programma omvat onder meer protocollen voor (handen) wassen, drogen en ontsmetten en het afnemen van oppervlakken. Als de protocollen gevolgd worden, neemt bijvoorbeeld het aantal medewerkers dat besmet wordt met griep drastisch af. Een studie laat zelfs een daling zien van 40 naar 8 procent." Ter ondersteuning van het project wordt tijdens Interclean een nieuwe dispenserlijn gepresenteerd. De Aquarius-dispensers, ontwikkeld in overleg met opdrachtgevers, onderscheiden zich volgens de internationale onderneming als het meest hygiënische ontwerp in de markt. "De dispensers bevatten geen plaatsen waar het vuil zich kan ophopen en zijn bovendien eenvoudig schoon te houden. Dankzij een beveiliging wordt overvullen voorkomen. Naar keuze zijn de dispensers te openen en sluiten met een drukknop of sleutel." Kimberly-Clark is te vinden op stand 317 in hal 11.
 

Reageer op dit artikel