nieuws

Klant is ‘Top of mind’

Geen categorie

Facility Management van Rabobank Nederland is samen met een groep leveranciers een traject gestart om de klantbeleving nog meer centraal te stellen. Kerndoel van het traject: ervoor zorgen dat alle medewerkers (intern en extern) afhankelijk van hun gedragskenmerken op de juiste plaats zitten. Een gesprek met Erik de Bruine over de achtergronden en het grote […]

Facility Management van Rabobank Nederland is samen met een groep leveranciers een traject gestart om de klantbeleving nog meer centraal te stellen. Kerndoel van het traject: ervoor zorgen dat alle medewerkers (intern en extern) afhankelijk van hun gedragskenmerken op de juiste plaats zitten. Een gesprek met Erik de Bruine over de achtergronden en het grote belang van houding en gedrag van medewerkers en het effect daarvan op de klantbeleving.

Reageer op dit artikel