nieuws

Lagerhuisdebat ‘Personeelstekort op de OK… hoe zit het nu echt?’

Geen categorie

OK-inside heeft recent een onderzoek afgesloten naar de omvang en oorzaken van het personeelstekort onder anesthesiemedewerkers en operatieassistenten. De uitkomsten van dit onderzoek worden op 26 juni a.s. gepresenteerd door OK-inside. Hierna volgt aan de hand van prikkelende stellingen het debat. Onafhankelijk zorgexpert Willem Wansink zal het debat leiden waarbij uw mening vanuit uw vakgebied niet wordt vergeten. Willem Wansink is een ervaren voorzitter en debatleider bij gedachtewisselingen over de gezondheidzorg. Het debat wordt ludiek afgesloten door de cabaretières van Pinkenbiest. Datum: dinsdag 26 juni van 18.30-22.00 uur Locatie: Landgoed Zonnestraal, Hilversum

Wanneer: 26-06-2012 en 26-06-2012
Waar: Landgoed Zonnestraal, Hilversum
Kosten: € 50,-
Organisatie: SCEM Conference Services en OK-inside
Meer informatie:
http://www.scem.nl/nl/p_agenda_detail.lp?ID=1954&doelgroep=&trefwoord=&select=&expand=&type=
www.scem.nl

Reageer op dit artikel