nieuws

Managementgame Lean GGz

Geen categorie

LEAN biedt handvatten om doelgericht, gestructureerd en strategisch processen te verbeteren. In de nieuwe LEAN managementgame GGZ leert u de essentie van deze procesverbeterings-methodiek. Hiermee kunt u bepalen of procesoptimalisatie ook in uw organisatie leidt naar verdere kostenbeheersing en/of kwaliteitsverbetering. In deze LEAN managementgame GGZ komen zowel het primair proces als het administratieve proces aan bod. U ervaart spelenderwijs de eenvoud en doeltreffendheid van LEAN. Direct kunt u de vertaalslag maken naar uw eigen organisatie.

Wanneer: 18-06-2012 en Voor wie is de Managementgame LEAN GGZ bedoeld? Voor professionals en managers uit de GGZ, die op uitvoerend en/of op tactisch niveau met procesverbetering aan de slag zijn of willen gaan. Aanmelden U kunt zich aanmelden voor de Managementgame LEAN GGZ door een email sturen met uw gegevens aan margreet.verboom@conquaestor.nl. U ontvangt aansluitend een bevestiging met routebeschrijving.
Waar: Kantoor ConQuaestor Orteliuslaan 871, Utrecht
Kosten: Aan deze managementgame zijn geen kosten verbonden.
Organisatie: ConQuaestor
Meer informatie:
http://www.conquaestor.nl/roundtable/management-game-lean-ggz
margreet.verboom@conquaestor.nl

Reageer op dit artikel