nieuws

MKB-ers aan het woord over normalisatie

Geen categorie

Hoe geeft een MKB-bedrijf zijn klanten het vertrouwen dat de producten en diensten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen? Met normen borgt men de kwaliteit. Op vrijdag 25 mei 2012 organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW, samen met NEN, een workshop over de toegevoegde waarde van normen voor de ondernemer in het MKB. MKB-ers vertellen waarom ze deelnemen […]

Hoe geeft een MKB-bedrijf zijn klanten het vertrouwen dat de producten en diensten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen? Met normen borgt men de kwaliteit.

Op vrijdag 25 mei 2012 organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW, samen met NEN, een workshop over de toegevoegde waarde van normen voor de ondernemer in het MKB. MKB-ers vertellen waarom ze deelnemen aan normalisatie, over hun ervaringen en wat normalisatie hen heeft opgeleverd. Het is volgens beide partijen een prachtige gelegenheid om met collega-ondernemers en branchevertegenwoordigers van gedachten te wisselen over het belang van normen voor het bedrijf.

Aanmelden en informatie
Datum: vrijdag 25 mei 2012 van 9.00 uur tot 13.00 uur. Aansluitend vindt een lunch plaats waar men kan netwerken met collega-ondernemers. Voor het programma en voor aanmelding: www.nen.nl/mkb. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor inhoudelijke informatie: NEN, Gert Dirkse, e-mail gert.dirkse@nen.nl. Locatie: VNO-NCW en MKB Nederland, De Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag.  
 

Reageer op dit artikel