nieuws

MKB Schoon! opent kantoor in Houten

Geen categorie

MKB Schoon! heeft onder grote belangstelling een nieuw kantoor geopend aan de Pelmolen 8 in Houten. Wethouder Herman Geerdes (Economische Zaken) kreeg de eer het lint door te knippen, samen met de kinderen van de eigenaren van MKB Schoon! Twee jaar geleden begonnen Christian en Joost Hermsen met hun schoonmaakbedrijf. Na een jaar kwam Martheyn […]

MKB Schoon! heeft onder grote belangstelling een nieuw kantoor geopend aan de Pelmolen 8 in Houten. Wethouder Herman Geerdes (Economische Zaken) kreeg de eer het lint door te knippen, samen met de kinderen van de eigenaren van MKB Schoon!

Twee jaar geleden begonnen Christian en Joost Hermsen met hun schoonmaakbedrijf. Na een jaar kwam Martheyn Muntendam daarbij. Christian: "Het gaat om de opening van ons nieuwe, eerste en enige kantoor van MKB Schoon!  Een klein, maar bijzonder fijn kantoor wat prima zal voldoen in de komende jaren van verdere groei van ons bedrijf. Wij zijn gestart met een doel, namelijk het MKB van Midden-Nederland voorzien van goede, eerlijke en service gerichte schoonmaakdienstverlening. Wij startten met een bureau en een computer en hebben tot aan januari van dit jaar gewerkt vanuit huis. Na onze verhuizing naar dit kantoor hebben we direct enkele nieuwe klanten gescoord. Deze sterke groei van de laatste maanden hadden we thuis niet goed kunnen opvangen. Vandaar dat ons kantoor precies op het juiste moment kwam. Hier kunnen we rustig met personeelsleden en leveranciers spreken over de zaken die spelen. Tevens kunnen we de verdere groei van MKB Schoon! hier vandaan goed oppakken."

Reageer op dit artikel