nieuws

Nanocoat moet hygiëne in toiletten verhogen

Geen categorie

Sani Clean is volgens leverancier Nanocoat Projects een nieuwe methode waarbij onaangename geuren uit toilet- en doucheruimtes worden verwijderd. De combinatie van Sani Clean reiniging en Nanocoat bescherming moet voor een langdurig hygiënisch toilet zorgen. De spray is een op biotechnologisch gebaseerd reinigingsmiddel dat ingetrokken vuil en urineresten verwijderd. "Organismen verwijderen bacteriën uit de poriën […]

Sani Clean is volgens leverancier Nanocoat Projects een nieuwe methode waarbij onaangename geuren uit toilet- en doucheruimtes worden verwijderd. De combinatie van Sani Clean reiniging en Nanocoat bescherming moet voor een langdurig hygiënisch toilet zorgen.

De spray is een op biotechnologisch gebaseerd reinigingsmiddel dat ingetrokken vuil en urineresten verwijderd. "Organismen verwijderen bacteriën uit de poriën van oppervlaktes. Dit verhoogt de hygiëne en neemt de onaangename geur weg", aldus Bart de Jong van Nanocoat Projects. "De Nanocoat behandeling zorgt voor een hermetisch afgesloten beschermlaag van stenen en voegen die tot wel twee jaar meegaat." Er zijn volgens De Jong al vele succesvolle projecten geweest in toiletgroepen bij scholen, kinderdagverblijven en kantoren. Sinds kort heeft het eerste ziekenhuis, het Sint Antonius Sneek Ziekenhuis, voor Nanocoat gekozen. De Jong: "Het ziekenhuis kiest voor Nanocoat vanwege HACCP-doeleinden, steriele werking en besparingen op de dagelijkse schoonmaak."

Reageer op dit artikel