nieuws

Nieuw bedrijfspand voor Eresdé in Leeuwarden

Geen categorie

Eresdé (Regio Schoonmaak Dienstverlening) betreedt per 1 juni een nieuw aangekocht modern bedrijfspand aan de Adonisweg 28 in Leeuwarden. Door groei op de gebieden van het schoonmaakonderhoud van gebouwen, specialistische reiniging, industriële schoonmaak, ontruimingen van woningen en bedrijfspanden en calamiteiten (brand en waterschades) voldeed de oude vestiging volgens het bedrijf niet meer aan de huidige […]

Eresdé (Regio Schoonmaak Dienstverlening) betreedt per 1 juni een nieuw aangekocht modern bedrijfspand aan de Adonisweg 28 in Leeuwarden.

Door groei op de gebieden van het schoonmaakonderhoud van gebouwen, specialistische reiniging, industriële schoonmaak, ontruimingen van woningen en bedrijfspanden en calamiteiten (brand en waterschades) voldeed de oude vestiging volgens het bedrijf niet meer aan de huidige eisen. "Het nieuwe moderne bedrijfspand is zeer ruim van opzet met bedrijfskantoren en een bedrijfsloods van 1000 vierkante meter." Verder is de bedrijfsloods geheel ingericht voor calamiteiten. Deze kent bijvoorbeeld brandboxen, droogkamers voor elektronica, wasplaatsen en montageruimte. De inrichting voldoet volgens Eresdé aan de eisen van de Stichting Salvage. Het bedrijf heeft vestigingen met erkenningen van de Stichting Salvage in Harlingen, Assen, Heerenveen. Eresdé is opgericht in 2007. Tevens zijn alle vestigingen ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Er zijn meer dan 200 mensen bij Eresdé werkzaam.

Reageer op dit artikel