nieuws

Nieuwe hogedrukreiniger van Waterkracht op ISSA/Interclean

Geen categorie

Waterkacht presenteerde tijdens de ISSA/Interclean de Hot Aqua Blaster Colorado, de nieuwste hogedrukreiniger van het bedrijf. Dat is de derde generatie in de Hot Aqua Blaster-serie. "Wij zijn trots dat wij deze krachtpatser hebben mogen presenteren", aldus Gerhard Gilbers van Waterkracht. " Deze hogedrukreiniger reinigt beter, maar is ook milieuvriendelijker." De hogedrukreiniger Colorado is gebaseerd […]

Waterkacht presenteerde tijdens de ISSA/Interclean de Hot Aqua Blaster Colorado, de nieuwste hogedrukreiniger van het bedrijf.

Dat is de derde generatie in de Hot Aqua Blaster-serie. "Wij zijn trots dat wij deze krachtpatser hebben mogen presenteren", aldus Gerhard Gilbers van Waterkracht. " Deze hogedrukreiniger reinigt beter, maar is ook milieuvriendelijker." De hogedrukreiniger Colorado is gebaseerd op de gepatenteerde kokend heetwater techniek van Waterkracht. "Die maakt professionele reiniging zonder chemische middelen en met geringe C02-uitstoot mogelijk maakt. De hogedrukreiniger beschikt over een hoge capaciteit met een watertank van 1100 liter, is zuinig in gebruik (brandstofbesparing tot 20 procent) dankzij de efficiënte brander en voldoet aan de hoogste norm (60 ppm) van het strenge Duitse Bundes-Immisionsschutzgesetz. Gilbers: "Een leuke extra is dat gebruikers de hogedrukreiniger voor het eerst kunnen aankleden naar wens met eigen kleurstellingen en belettering."
 

Reageer op dit artikel