nieuws

Nieuwe showroom Desko in Almere

Geen categorie

Desko kantoormeubelen heeft een nieuwe showroom in Almere geopend. De showroom is gevuld met kantoormeubilair, schoolmeubilair, zorgmeubilair en projectinrichting. Het assortiment bestaat uit gebruikte, tweede keuze én nieuwe meubels van bekende designmerken en het eigen huismerk. Desko heeft momenteel zes showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Purmerend, Vianen en Almere. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daar […]

Desko kantoormeubelen heeft een nieuwe showroom in Almere geopend. De showroom is gevuld met kantoormeubilair, schoolmeubilair, zorgmeubilair en projectinrichting. Het assortiment bestaat uit gebruikte, tweede keuze én nieuwe meubels van bekende designmerken en het eigen huismerk.

Desko heeft momenteel zes showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Purmerend, Vianen en Almere.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daar is tevens de grootste showroom gevestigd van ruim 1500 m2.
Begin juli wordt de zevende showroom in Breda geopend en later dit jaar zal ook  Rotterdam een showroom rijker zijn.

Reageer op dit artikel