nieuws

Novon Schoonmaak Oost neemt Tijhof in Wierden over

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Novon Oost (onderdeel van de Novon Groep) heeft schoonmaakbedrijf Tijhof in Wierden overgenomen. "Voor de opdrachtgevers verandert er, behalve een andere naam boven hun factuur, feitelijk niets", aldus Herbert Markvoort, mede-eigenaar van Novon Schoonmaak Oost. Peter Tijhof, eigenaar van het gelijknamige schoonmaakbedrijf, had zelf geen opvolger en ging op zoek naar een bedrijf dat […]

Schoonmaakbedrijf Novon Oost (onderdeel van de Novon Groep) heeft schoonmaakbedrijf Tijhof in Wierden overgenomen. "Voor de opdrachtgevers verandert er, behalve een andere naam boven hun factuur, feitelijk niets", aldus Herbert Markvoort, mede-eigenaar van Novon Schoonmaak Oost.

Peter Tijhof, eigenaar van het gelijknamige schoonmaakbedrijf, had zelf geen opvolger en ging op zoek naar een bedrijf dat aansloot wat betreft de gedachte over dienstverlening. Ook moest de overnemer passen bij de regionale cultuur en bij de eisen en wensen van opdrachtgevers. Hij wilde ook dat zijn personeel door kon blijven werken en hij wilde zelf ook nog graag een aantal jaren actief blijven in de schoonmaakbranche. Novon neemt het personeel over met alle contracturen en hanteert daarbij dezelfde voorwaarden als voorheen. "Ook opdrachtgevers hebben aangegeven over te willen", aldus Markvoort. Het hoofdkantoor van Novon bevindt zich in Zwolle. De werkzaamheden in Oost-Nederland worden gecoördineerd vanuit een vestiging op het bedrijvenpark in Almelo. Novon heeft in die omgeving diverse projecten in onderhoud, zoals het Medisch Centrum Rijssen en Landgoed De Elsgraven in Enter. Novon Schoonmaak Oost startte zes jaar geleden en telde 200 medewerkers. Met deze overname zijn er 300 medewerkers in dienst. De hele Novon Groep is actief in Noord-, Oost- en Midden-Nederland en heeft bijna 1.100 medewerkers in dienst. Op de foto links Peter Tijhof, rechts Herbert Markvoort.  

Reageer op dit artikel