nieuws

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst SSA

Geen categorie

In het kader van de nationale vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) is een overeenkomst getekend tussen Vebon (toeleveranciers op het gebied van beveiligings- en brandveiligheidssystemen), De Nederlandse Veiligheidsbranche (de particuliere beveiligingsbedrijven, recherchebureaus en geld- en waardetransportbedrijven) en Amsterdam RAI. De partijen zijn hierin overeengekomen dat ze in nauwe samenwerking de vakbeurs SSA zullen (blijven) […]

In het kader van de nationale vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) is een overeenkomst getekend tussen Vebon (toeleveranciers op het gebied van beveiligings- en brandveiligheidssystemen), De Nederlandse Veiligheidsbranche (de particuliere beveiligingsbedrijven, recherchebureaus en geld- en waardetransportbedrijven) en Amsterdam RAI.

De partijen zijn hierin overeengekomen dat ze in nauwe samenwerking de vakbeurs SSA zullen (blijven) organiseren. De ondertekening werd verricht door Laetitia Griffith (voorzitter van De Nederlandse Veiligheidsbranche), Jan Franssen (voorzitter Vebon) en Hans Bakker (directievoorzitter Amsterdam RAI).

SSA, vakbeurs voor beveiliging en brandveiligheid, wordt van 4 tot en met 6 juni 2013 gehouden in Amsterdam RAI.

Reageer op dit artikel