nieuws

Onderzoek naar BYOD

Geen categorie

LBVD doet onderzoek naar Bring Your Own Device – BYOD en wil u graag inzicht geven in de huidige status van dit fenomeen in Nederland. Hoe staat Nederland er voor wat betreft BYOD? Inmiddels hebben al meer dan 40 organisaties de enquête ingevuld. Wilt u meedoen aan dit onderzoek, dan kunt u een mail sturen […]

LBVD doet onderzoek naar Bring Your Own Device – BYOD en wil u graag inzicht geven in de huidige status van dit fenomeen in Nederland. Hoe staat Nederland er voor wat betreft BYOD? Inmiddels hebben al meer dan 40 organisaties de enquête ingevuld.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek, dan kunt u een mail sturen aan: rein.de.vries@lbvd.nl. In ruil daarvoor krijgt u het rapport toegestuurd met daarin alle ins en outs op het gebied van BYOD.

Reageer op dit artikel