nieuws

OspreyDeepclean en Weska presenteren nieuwe Steamforce

Geen categorie

OspreyDeepclean introduceert op de ISSA/Interclean de nieuwe Steamforce en de vernieuwde Steamcare range. Dat in samenwerking met de Nederlandse distributeur Weska. De nieuwe ranges richt zich op de professionele schoonmaakbranche, maar zijn ook geschikt voor schoonmaak in een zorgomgeving en voor industriële toepassingen.  De Steamforce range bestaat uit het Steamforce Eco instapmodel en de multifunctionele […]

OspreyDeepclean introduceert op de ISSA/Interclean de nieuwe Steamforce en de vernieuwde Steamcare range. Dat in samenwerking met de Nederlandse distributeur Weska.

De nieuwe ranges richt zich op de professionele schoonmaakbranche, maar zijn ook geschikt voor schoonmaak in een zorgomgeving en voor industriële toepassingen.  De Steamforce range bestaat uit het Steamforce Eco instapmodel en de multifunctionele Steamforce 3 tot en met de compacte Steamforce 6 en de heavy duty Steamforce 20 krachtstroommachine. De vernieuwde Steamcare range is toegespitst op de sterk verbeterde Provap Evo Vac, een professionele machine voor hygiënespecialisten in de zorg. OspreyDeepclean zegt nog altijd marktleider in de stoomreinigingstechnologie te zijn. De nieuwe ranges zijn volgens het bedrijf voortgekomen uit vele jaren ervaring en "geven een extra dimensie aan het bedrijf dat als sinds 1995 innovatieve en milieuvriendelijke stoomapparatuur levert." OspreyDeepclean en Weska zijn te vinden op stand 02.221.

Reageer op dit artikel