nieuws

Prijzen eerlijk verdeeld op miniskills ISSA/Interclean

Geen categorie

De prijzen van de schoonmaakwedstrijd genaamd miniskills op de ISSA/Interclean zijn eerlijk verdeeld onder de deelnemende landen. Het Nederlandse team ging er met de prijs voor de beste cleanroom reiniging vandoor.   Dat team bestaat uit de schoonmakers Anne de Bruyne, Brian Timmerman en eerste reserve Henriët van der Heiden. Erik Pos begeleidt namens sponsor Hago […]

De prijzen van de schoonmaakwedstrijd genaamd miniskills op de ISSA/Interclean zijn eerlijk verdeeld onder de deelnemende landen. Het Nederlandse team ging er met de prijs voor de beste cleanroom reiniging vandoor.
  
Dat team bestaat uit de schoonmakers Anne de Bruyne, Brian Timmerman en eerste reserve Henriët van der Heiden. Erik Pos begeleidt namens sponsor Hago de drie getalenteerd schoonmakers. "We hebben deze setting gebruikt om ons voor te bereiden op de EuroSkills, de finale van de Europese vakwedstrijden voor jonge talenten." Wennen was het onder meer aan het publiek dat door plexiglas iedere beweging van de schoonmakers kon gadeslaan. "Maar dat hebben ze bij de EuroSkills ook. Het is goed daar aan gewend te raken." Het is zaak bij cleanroom reiniging volgens protocollen te werken en langzaam en zorgvuldig te werk te gaan. Pos: "Ze moeten zo min mogelijk stofwerveling veroorzaken." Naast Nederland, ging team Oostenrijk er met de bokaal voor het beste strippen en polymeren vandoor, Hongarije won in de categorie ziekenhuiskamerreiniging en desinfectie en de leerlingen van Arcus College kregen een blijk van waardering voor hun deelname. Alle deelnemers gingen daarna nog even op de foto. Het is voor team Nederland tot aan de finale van 4 tot 6 oktober van de EuroSkills in Spa zaak de puntjes op de i te zetten, aldus Pos. "Het moet allemaal wat soepeler gaan lopen en dat is vooral een kwestie van methodes en werkwijzen erin slijten."

Reageer op dit artikel