nieuws

Pro Clean een van weinige softwareleveranciers op ISSA/Interclean

Geen categorie

Digital Management Systems presenteerde zijn Pro Clean System en was daarmee een van de weinige softwareleveranciers op de ISSA/Interclean. Het bedrijf heeft zijn online calculatie- en planningstool voor de professionele schoonmaakbranche ook toegankelijk gemaakt voor smartphones en tablets. Niet alleen schoonmaakbedrijven kunnen gebruik maken van de tool. Ook opdrachtgevers en consultancybureaus kunnen profijt hebben van […]

Digital Management Systems presenteerde zijn Pro Clean System en was daarmee een van de weinige softwareleveranciers op de ISSA/Interclean. Het bedrijf heeft zijn online calculatie- en planningstool voor de professionele schoonmaakbranche ook toegankelijk gemaakt voor smartphones en tablets.

Niet alleen schoonmaakbedrijven kunnen gebruik maken van de tool. Ook opdrachtgevers en consultancybureaus kunnen profijt hebben van het systeem, zegt de leverancier. Digital Management Systems zegt Pro Clean System te hebben ontwikkeld vanuit een behoefte in de markt aan een integraal systeem voor alle betrokken partijen. Erik van Vliet, directielid: "De meeste softwarepakketten voor schoonmaakdiensten richten zich op schoonmaakbedrijven. Daartoe beperken wij ons niet. Een optimale transparantie leidt tot een betere kostenbeheersing en een performanceverbetering. Daar profiteren alle betrokkenen van. Iedereen heeft zicht op de exacte inventarisaties, planningen en calculaties. Dat geeft vertrouwen en overzicht. Bovendien kan men nu veel beter sparring partner zijn voor de ander."

Modelruimte
Met de release van Pro Clean System is de software nu ook toegankelijk via smartphone of tablet. Dit vergemakkelijkt activiteiten zoals het inventariseren van een object en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. "Het tijdperk komt ten einde, dat men van achter zijn bureau alle planningen en controles verrichtte", zegt Van Vliet. Bij het opstellen van werkplanningen en begrotingen faciliteert Pro Clean System volgens de leverancier de gebruiker met modelruimtes en normtijden. Directielid Joost Wesseling: "De applicatie bevat een groot aantal handelingen en elementen waaraan wij normtijden hebben toegekend. Dit op basis van ervaring van professionals. Op basis hiervan kan men een modelruimte creëren en desgewenst hergebruiken voor andere gebouwruimtes. Dit versnelt het plannings- en calculatieproces aanzienlijk, terwijl de werkelijkheid nog steeds zeer goed wordt benaderd. Met de gereleasde versie van Pro Clean System denken wij dan ook een antwoord te bieden op de toenemende druk op kosten en kwaliteit binnen de schoonmaakbranche." Het bedrijf zegt zowel grote als kleine schoonmaakbedrijven, kwaliteitsadviesbureaus als SMC en multinationals waaronder Diversey en Connexxion als klant te hebben.

Reageer op dit artikel