nieuws

Ruthmann hoogwerker type T 460 gepresenteerd

Geen categorie

Tijdens de beurs Intermat (één van de grootste bouwmachine vakbeurzen van Europa) heeft Ruthmann, ook leverancier aan de schoonmaakbracnche, zijn nieuwe type hoogwerker, de T460, gepresenteerd.  Ruthmann zegt een uitstekende beursomzet te hebben behaald en veel nieuwe, ook internationale, contacten te hebben gelegd. Dat onder andere met landen als Australië en Turkije. De T 460 […]

Tijdens de beurs Intermat (één van de grootste bouwmachine vakbeurzen van Europa) heeft Ruthmann, ook leverancier aan de schoonmaakbracnche, zijn nieuwe type hoogwerker, de T460, gepresenteerd. 

Ruthmann zegt een uitstekende beursomzet te hebben behaald en veel nieuwe, ook internationale, contacten te hebben gelegd. Dat onder andere met landen als Australië en Turkije. De T 460 is het eerste type van de nieuwe height performance bouwserie van Ruthmann. Deze kent een werkhoogte van 46 meter en een reikwijdte van 31 meter. De hoogwerker is opgebouwd op een tweeassig chassis met 18t tot 21t toelaatbaar totaalgewicht. In het najaar 2012 volgt een nog hoger type (de T5XX), waarna in 2013 weer een hoger type wordt gepresenteerd. Voor meer informatie, zie www.kwak.nl.

Reageer op dit artikel