nieuws

Schoonmaakbedrijf Ruvo hoopt op een doorstart

Geen categorie

Dienstverlening en Uitzendorganisatie Ruvo uit Didam is failliet. Dat meldt dagblad De Gelderlander. Door het faillissement van het bedrijf verliezen volgens curator Timmer tussen de vijftig en tachtig mensen hun baan. Het faillissement werd onlangs uitgesproken door de rechtbank Zutphen en woensdag gepubliceerd. Het Didamse bedrijf bestaat uit twee takken: een afdeling schoonmaak en uitzendbureau. Curator […]

Dienstverlening en Uitzendorganisatie Ruvo uit Didam is failliet. Dat meldt dagblad De Gelderlander. Door het faillissement van het bedrijf verliezen volgens curator Timmer tussen de vijftig en tachtig mensen hun baan.
 
Het faillissement werd onlangs uitgesproken door de rechtbank Zutphen en woensdag gepubliceerd. Het Didamse bedrijf bestaat uit twee takken: een afdeling schoonmaak en uitzendbureau. Curator Mike Timmer acht een doorstart niet uitgesloten. Timmer in De Gelderlander: "Er is een groot aantal geïnteresseerde partijen. Binnen anderhalf, twee weken hopen we duidelijkheid te hebben." Ruvo ging volgens Timmer failliet omdat andere bedrijven, onder meer uit de bouw, hun rekening niet meer konden betalen.

Reageer op dit artikel