nieuws

Space Expo gunt werk aan GCA Schoonmaak

Geen categorie

GCA Schoonmaak BV. in Amstelveen heeft sinds 1 mei 2012 de schoonmaak en glasbewassing van Space Expo in Noordwijk gegund gekregen. GCA mag hier een nieuw pilotproject starten voor het dagelijkse vloeronderhoud. "Dit project reduceert de tijdsbesteding aan dagelijks vloeronderhoud met circa 40 procent", zegt directeur Michael Kronenburg. GCA zit hiervoor het Scandinavische I-WAX systeem […]

GCA Schoonmaak BV. in Amstelveen heeft sinds 1 mei 2012 de schoonmaak en glasbewassing van Space Expo in Noordwijk gegund gekregen.

GCA mag hier een nieuw pilotproject starten voor het dagelijkse vloeronderhoud. "Dit project reduceert de tijdsbesteding aan dagelijks vloeronderhoud met circa 40 procent", zegt directeur Michael Kronenburg. GCA zit hiervoor het Scandinavische I-WAX systeem in.

Reageer op dit artikel