nieuws

Stem op het Co-creatie Zorginnovatieboek!

Geen categorie

In Co-creatie wordt,  samen met Linkedin-relaties, patiënten en co-auteurs, een Zorginnovatieboek geschreven en uitgegeven. Stem hier op de reeds ingestuurde bijdragen of lever nieuwe bijdragen over zorginnovaties in!  Het Co-creatie Zorginnovatieboek is op 1 februari jl. gestart. Via het netwerk van de initiatiefnemers Co Politiek en Remco Hoogendijk hebben circa 100 co-auteurs een bijdrage geleverd aan […]

In Co-creatie wordt,  samen met Linkedin-relaties, patiënten en co-auteurs, een Zorginnovatieboek geschreven en uitgegeven. Stem hier op de reeds ingestuurde bijdragen of lever nieuwe bijdragen over zorginnovaties in! 

Het Co-creatie Zorginnovatieboek is op 1 februari jl. gestart. Via het netwerk van de initiatiefnemers Co Politiek en Remco Hoogendijk hebben circa 100 co-auteurs een bijdrage geleverd aan dit Zorginnovatieboek. Dit is een tussenstand. Doel van het initiatief is doorbraken realiseren in de zorg en maximaal herbruiken van goede voorbeelden die er al zijn. Het eindproduct, naast de bekendmaking van de top-5 per categorie, is een gratis beschikbaar ebook voor alle partijen in de zorg. 

Reageer op dit artikel