nieuws

Topdesk 5.0 gelanceerd

Geen categorie

Tijdens een groot symposium op dinsdag 15 mei jl. in Breda heeft het Delftse software- en consultancybedrijf TOPdesk een nieuwe release van haar programma uitgebracht: TOPdesk 5.0. De belangrijke vernieuwingen werden door directeur Wolter Smit gepresenteerd onder het motto: ‘minder klikken, meer bereiken'. De noviteiten zijn onder meer het dashboard voor managers, het planbord voor […]

Tijdens een groot symposium op dinsdag 15 mei jl. in Breda heeft het Delftse software- en consultancybedrijf TOPdesk een nieuwe release van haar programma uitgebracht: TOPdesk 5.0. De belangrijke vernieuwingen werden door directeur Wolter Smit gepresenteerd onder het motto: ‘minder klikken, meer bereiken'.

De noviteiten zijn onder meer het dashboard voor managers, het planbord voor behandelaars (waarmee bestaande en binnenkomende taken zoals meldingen, wijzigingsactiviteiten en gereserveerde diensten eenvoudig zijn te verdelen onder servicedesk-behandelaars) en de snelstartbalk waarmee vaak te verrichten handelingen zijn te automatiseren.
De vernieuwde interface zorgt ook voor de nodige verbeteringen.

Meer informatie: zie http://www.topdesk.nl

Reageer op dit artikel