nieuws

Virtuele tour door locatie met 360 graden panoramafoto’s

Geen categorie

Begin mei heeft FAMAS een nieuwe invoegtoepassing binnen de module Gebouw- en Ruimtebeheer aan haar systeem toegevoegd. Het gaat om een virtuele of visuele tour door de locatie op basis van cyclorama's, dat zijn 360 graden panoramafoto's, waarmee een ruimte in 360 graden-perspectief te bewonderen is. Klik hier voor een impressie van een virtuele tour […]

Begin mei heeft FAMAS een nieuwe invoegtoepassing binnen de module Gebouw- en Ruimtebeheer aan haar systeem toegevoegd. Het gaat om een virtuele of visuele tour door de locatie op basis van cyclorama's, dat zijn 360 graden panoramafoto's, waarmee een ruimte in 360 graden-perspectief te bewonderen is.

Klik hier voor een impressie van een virtuele tour op basis van cyclorama's.

Meer weten: zie http://www.famas.nl/

Reageer op dit artikel