nieuws

Waarschuwingsregister Detailhandel vaker geraadpleegd

Geen categorie

Winkeliers hebben in 2011 veel vaker gecontroleerd of een sollicitant een frauduleus verleden heeft. Dat maakte de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) bekend. Ondernemers kunnen via het Waarschuwingsregister van de FAD bekijken of iemand een schoon blazoen heeft of niet. In 2011 werd in totaal 94.000 keer gecontroleerd of het verleden van een sollicitant wel […]

Winkeliers hebben in 2011 veel vaker gecontroleerd of een sollicitant een frauduleus verleden heeft. Dat maakte de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) bekend.

Ondernemers kunnen via het Waarschuwingsregister van de FAD bekijken of iemand een schoon blazoen heeft of niet. In 2011 werd in totaal 94.000 keer gecontroleerd of het verleden van een sollicitant wel in de haak was. Dat is 17 procent meer dan in 2010. Ook werden er een kwart meer fraudeurs aan het register toegevoegd, 471 in totaal.

Reageer op dit artikel