nieuws

Asito op zoek naar beste visitekaartje

Geen categorie

Asito is onder de naam Schoonmaakkracht 2012 op zoek naar het beste visitekaartje voor het schoonmaakbedrijf. Inmiddels zijn er vijf kandidaten geselecteerd voor de finale op 29 juni op het hoofdkantoor in Almelo.   In Utrecht vond onlangs de halve finale van Asito Schoonmaakkracht 2012 plaats. In drie ronden gaven veertien kandidaten blijk van hun kennis […]

Asito is onder de naam Schoonmaakkracht 2012 op zoek naar het beste visitekaartje voor het schoonmaakbedrijf. Inmiddels zijn er vijf kandidaten geselecteerd voor de finale op 29 juni op het hoofdkantoor in Almelo.  

In Utrecht vond onlangs de halve finale van Asito Schoonmaakkracht 2012 plaats. In drie ronden gaven veertien kandidaten blijk van hun kennis op schoonmaakvlak. Zij moesten de jury ervan overtuigen dat zij het beste visitekaartje voor Asito zijn. De jury selecteerde uiteindelijk vijf kandidaten voor de finale op 29 juni. Dat zijn Hulya, Ornella, Songül, Hadassah en Fikirte. De komende weken bezoekt de jury hen op de werkplek. De jury vraagt ook hun leidinggevende en de klant naar hun prestaties. De winnaar van Asito Schoonmaakkracht 2012 wordt ingeschreven voor de landelijke verkiezing van Schoonmaker van het Jaar.

Reageer op dit artikel