nieuws

Ben Saunders krijgt unieke Numatic-stofzuiger

Geen categorie

Zanger Ben Saunders (winnaar van de Voice of Holland) kreeg onlangs uit handen van David Nadin (Numatic) en Richard van Hessel (eigenaar Solution) zijn ‘eigen' Henry-stofzuiger. De eerste reactie na het zien van het unieke exemplaar? "Vet cool!" Ben Saunders, een geboren Brit,  had twee maanden eerder op de toonbank van Solution, gevestigd aan De […]

Zanger Ben Saunders (winnaar van de Voice of Holland) kreeg onlangs uit handen van David Nadin (Numatic) en Richard van Hessel (eigenaar Solution) zijn ‘eigen' Henry-stofzuiger.

De eerste reactie na het zien van het unieke exemplaar? "Vet cool!" Ben Saunders, een geboren Brit,  had twee maanden eerder op de toonbank van Solution, gevestigd aan De Oude Veiling 10 in Zwaag, een speelgoed exemplaar gezien met daarop een Britse vlag. "Die wil ik in het echt", was toen zijn reactie. De oplossing werd gevonden bij een paintbrush specialist die voornamelijk helmen maakt voor motor- en autocoureurs. Het resultaat is een zeer bijzondere Henry-stofzuiger van Numatic met daarop de Union Jack. One of a kind! Op de foto: David Nadin (adviseur Numatic), Ben Saunders en Richard van Hessel (Solution in Zwaag).

Reageer op dit artikel