nieuws

Beveiliger aangehouden voor mishandeling dief

Geen categorie

De politie heeft maandagavond een 40-jarige beveiligingsmedewerker van een groothandel in Den Bosch aangehouden voor de mishandeling van een dief. Volgens getuigen heeft de beveiliger de verdachte nog verschillende klappen in het gezicht gegeven terwijl dat niet meer nodig was. Na overdracht aan de politie werd de dief op het politiebureau onwel en moest met […]

De politie heeft maandagavond een 40-jarige beveiligingsmedewerker van een groothandel in Den Bosch aangehouden voor de mishandeling van een dief. Volgens getuigen heeft de beveiliger de verdachte nog verschillende klappen in het gezicht gegeven terwijl dat niet meer nodig was. Na overdracht aan de politie werd de dief op het politiebureau onwel en moest met een ambulance naar het ziekenhuis.

De beveiliging van de groothandel zag maandagmiddag dat de 23-jarige man uit Zaltbommel voor 2000 euro sigaretten in zijn tas stopte en de zaak wilde verlaten. Toen hij door de beveiliging werd aangehouden verzette hij zich hevig en beet de 40-jarige beveiliger, aldus de politie dinsdag.

De beveiliger moest zich door een dokter laten behandelen. Hij werd aangehouden voor mishandeling toen hij zich maandagavond op het politiebureau meldde om aangifte te doen.

Reageer op dit artikel