nieuws

CAO-onderhandelaars blikken terug in Doperscafé

Geen categorie

Het Doperscafé in Amsterdam, dat bijeenkomst organiseert op het snijvlak van geloof en samenleving, organiseert op 12 juni een debat over de CAO in de schoonmaak. Onderhandelaars van beide zijden blikken terug op een bewogen periode.   Aanwezig zijn Mari Martens, bestuurder FNV Bondgenoten, Jan Kampherbeek, bestuurder CNV Vakmensen, Norma van den Berg, directeur HR ISS, […]

Het Doperscafé in Amsterdam, dat bijeenkomst organiseert op het snijvlak van geloof en samenleving, organiseert op 12 juni een debat over de CAO in de schoonmaak. Onderhandelaars van beide zijden blikken terug op een bewogen periode.  

Aanwezig zijn Mari Martens, bestuurder FNV Bondgenoten, Jan Kampherbeek, bestuurder CNV Vakmensen, Norma van den Berg, directeur HR ISS, lid werkgeversdelegatie en Anton Witte, directeur HR Asito, voorzitter werkgeversdelegatie. De bijeenkomst staat onder leiding van Thijs Broer van Vrij Nederland. "Het afgelopen jaar lieten de schoonmakers zien wat het bestaansrecht is van de vakbeweging, met vurige, hartverwarmende maar soms grimmige acties in het hele land", stelt het Doperscafé. "Na een lange strijd, waarin de sfeer tussen de twee kampen steeds slechter werd, bleken werkgevers en werknemers toch bereid elkaar tegemoet te komen. In het café: de toponderhandelaars van beide partijen samen aan tafel, voor een gesprek over woede en wantrouwen, belangen en idealen, respect en bezieling en de noodzaak er samen uit te komen." Tijd en locatie: 12 juni in de Singelkerk om 20.15 uur (Singel 542, nabij Koningsplein, Amsterdam). Voor meer informatie: www.doperscafe.nl/eenschonezaak

Reageer op dit artikel