nieuws

Carling start opleiding voor mensen met beperking

Geen categorie

Carling Opleidingen weer met twee groepen van vijftien leerlingen van start gegaan. Deze deelnemers worden uiteindelijk gediplomeerd op mbo niveau 1. In samenwerking met BSW in Breda en P3 Transfer is de kick-off gedaan voor de opleiding van twee groepen met medewerkers van BSW die ondanks hun beperking het mbo-diploma gaan behalen. Gerard Spoor, directeur van […]

Carling Opleidingen weer met twee groepen van vijftien leerlingen van start gegaan. Deze deelnemers worden uiteindelijk gediplomeerd op mbo niveau 1.

In samenwerking met BSW in Breda en P3 Transfer is de kick-off gedaan voor de opleiding van twee groepen met medewerkers van BSW die ondanks hun beperking het mbo-diploma gaan behalen. Gerard Spoor, directeur van Carling: "Al deze mensen hebben een beperking die er voor zorgt dat zij  in de private sector bij commerciële schoonmaakbedrijven tegen teveel problemen aanlopen. Tijdens de opleiding en hun dagelijkse werkzaamheden binnen BSW-bedrijven worden deze deelnemers voorbereid op de terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze hebben dan een vorm van beperking maar ik heb zelden zo'n gemotiveerde deelnemers meegemaakt." De nieuwsgierigheid en leergierigheid viel volgens Spoor direct te bespeuren bij de kick-off meeting (foto). "Hoe spannend en zwaar het voor deze deelnemers ook mag zijn, wij gaan samen met P3 Transfer en BSW zorgen dat ze gaan slagen in deze opleiding en een nieuwe kans krijgen op de arbeidsmarkt."

Reageer op dit artikel