nieuws

Cleanfix houdt bijeenkomst over serviceplannen

Geen categorie

Cleanfix hield onlangs het Cleanfix Service Event. Tijdens deze middag gaf trainer/coach Ton Visser en door Roland de Korte, directeur van Cleanfix, antwoord op vragen over het serviceplan van het bedrijf. Waarom een serviceplan aanbieden? Hoe is een service-overeenkomst te verkopen? Wat zijn de voordelen voor de klant? Wat zijn de voordelen voor de schoonmaakgroothandel? […]

Cleanfix hield onlangs het Cleanfix Service Event. Tijdens deze middag gaf trainer/coach Ton Visser en door Roland de Korte, directeur van Cleanfix, antwoord op vragen over het serviceplan van het bedrijf.

Waarom een serviceplan aanbieden? Hoe is een service-overeenkomst te verkopen? Wat zijn de voordelen voor de klant? Wat zijn de voordelen voor de schoonmaakgroothandel? Naast de behandeling van deze vragen presenteerde het bedrijf ook zijn nieuwe servicebrochure. Om het geheel sportief af te sluiten en met een knipoog naar het komende Europees Kampioenschap voetbal, konden belangstellenden deelnemen aan een voetbalcompetitie. Dat aan de hand van twee voetbalattracties: het voetbalwiel en de op de stropdas. De strijd was tot het laatst toe spannend. Op de foto ziet de prijswinnaars: Jasper Brandt (Carel Lurvink), winnaar Gerben Eijzinga (Wola), Rogier Smulders (Castor), Henry Bols (Jobo Schoonmaakgroothandel) en Roland de Korte (directeur Cleanfix Benelux).

Reageer op dit artikel