nieuws

DiBO levert reinigingsvoertuigen aan Amsterdam

Geen categorie

DiBO levert heeft twee reinigingsvoertuigen geleverd aan de Gemeentelijke Reinigingsdienst Stadsdeel Centrum Amsterdam. In twee bestelwagens werd een DiBO JMB-H 200/18 ingebouwd om ze in te zetten als multifunctionele reinigingsmachines De reinigingsvoertuigen zijn uitgerust met een RVS 620 liter watertank, een RVS 104 liter brandstoftank, een automatisch snelvulsysteem om de watertank te vullen, een hogedruk […]

DiBO levert heeft twee reinigingsvoertuigen geleverd aan de Gemeentelijke Reinigingsdienst Stadsdeel Centrum Amsterdam. In twee bestelwagens werd een DiBO JMB-H 200/18 ingebouwd om ze in te zetten als multifunctionele reinigingsmachines

De reinigingsvoertuigen zijn uitgerust met een RVS 620 liter watertank, een RVS 104 liter brandstoftank, een automatisch snelvulsysteem om de watertank te vullen, een hogedruk haspel voorzien van 80 meter hogedrukslang die elektrisch is aangedreven en te bedienen is door middel van een afstandsbediening, slanggeleiders om er voor te zorgen dat de slangen niet tegen het voertuig komen, een greenboiler van 115 KW, een RVS-bak voor chemieopslag, een RVS-bak voor werkgereedschap en werklampen met ledverlichting. De werkdruk van het apparaat is 200 bar en het debiet is 18 liter per minuut.

Reageer op dit artikel