nieuws

Dossier cctv uitgebreid

Geen categorie

Met de toevoeging van een aantal artikelen uit Security Management nummer 5, themanummer cctv is het dossier cctv op deze website weer uitgebreid. Nieuw zijn onder andere artikelen over het wetsvoorstel cameratoezicht in de openbare ruimte en over de nieuwe norm video-observatiesystemen in beveiligingstoepassingen. In het dossier cctv vindt u in de vorm van artikelen,, […]

Met de toevoeging van een aantal artikelen uit Security Management nummer 5, themanummer cctv is het dossier cctv op deze website weer uitgebreid. Nieuw zijn onder andere artikelen over het wetsvoorstel cameratoezicht in de openbare ruimte en over de nieuwe norm video-observatiesystemen in beveiligingstoepassingen.

In het dossier cctv vindt u in de vorm van artikelen,, columns en checklisten informatie over cameratoezicht. Wat zijn de voordelen, de beperkingen en de wettelijke mogelijkheden?

Reageer op dit artikel